Ζήστε το boho στυλ σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Πρωτότυπο.Πνευματώδες.
Αστικό. Εμπνευσμένο.

Εδώ, οι διακοπές των ονείρων σας συνδυάζονται με τις θερμές αμμώδεις παραλίες της Σκιάθου και το πράσινο γίνεται ένα με το μπλε.

Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο θα εκπληρώσει κάθε σας επιθυμία, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική στη διακόσμηση και την κομψότητα, με τους καινοτόμους αυτοματισμούς μέσω του WIFI-HOTSPOT.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το δωμάτιο στις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας το γυάλινο πλαίσιο αφής, έχοντας τον πλήρη έλεγχο του δωματίου σας και της συνολικής διαμονής σας. Ένα σύγχρονο στυλ για τις διακοπές σας και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, που σας εισάγουν σε μια νέα εποχή, ενώ το στυλ boho εκφράζει πλήρως τη γενική ατμόσφαιρα της Σκιάθου και συνδέεται με το πράσινο και το μπλε τοπίο του νησιού.

ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Εξερευνήστε την ομορφιά της γαλάζιας θάλασσας και γεμίστε την ημέρα σας με αξέχαστες εμπειρίες. Επιλέξτε ένα ολοήμερο ταξίδι με ιστιοφόρο και γνωρίστε τη μαγεία της θάλασσας.

Ζήστε τον κόσμο των θαλάσσιων σπορ και αισθανθείτε τη βιασύνη της αδρεναλίνης καθώς μαθαίνετε να πετάτε με ένα τζετ. Η αίσθηση ότι βρίσκεστε ψηλά πάνω από το νερό θα σας βοηθήσει να αντληθείτε με ενθουσιασμό.

Για εσάς που αγαπάτε τη θάλασσα, μπορείτε να εξερευνήσετε τον αιγαιοπελαγήτικο βυθό, μόλις δυο βήματα από το ξενοδοχείο.

Κάντε μια βόλτα στην πόλη της Σκιάθου και απολαύστε την ποικιλία των θέσεων για επίσκεψη. Όπως το περπάτημα στον περίφημο δρόμο Παπαδιαμάντη ή την επίσκεψη στα ερείπια του παλιού φρουρίου, του Μπούρτζι.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ