Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ COVID-19

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τα πρότυπα υγιεινής και καθαριότητας και λαμβάνουμε επιπλέον μέτρα για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των επισκεπτών και των συνεργατών μας. Σε καθημερινή βάση, τα ξενοδοχεία μας, εργάζονται για να διασφαλίσουν ότι πληρούν τις τελευταίες οδηγίες για την υγιεινή και τον καθαρισμό. Τα μέτρα υγείας και ασφάλειας των ξενοδοχείων μας έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ιών, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19, και περιλαμβάνουν τα πάντα, από τις προδιαγραφές υγιεινής πλύσης στο χέρι και προϊόντα καθαρισμού έως τις αίθουσες και τις κοινές διαδικασίες καθαρισμού χώρου. Τα συγκεκριμένα βήματα που κάνουν τα ξενοδοχεία της Μάνθου περιλαμβάνουν:

Συνεργάτες Υγείας, Ασφάλειας και Επίγνωσης: Οι συνεργάτες του ξενοδοχείου – και η δική τους υγεία, ασφάλεια και γνώση – είναι απαραίτητοι για ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα καθαρισμού. Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι που τους υποστηρίζουμε:

  • Υγιεινή χεριών: Το σωστό και συχνό πλύσιμο των χεριών είναι ζωτικής σημασίας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης ιών. Στις καθημερινές μας συναντήσεις, οι ομάδες μας υπενθυμίζουν ότι η καθαριότητα ξεκινά με αυτήν την απλή πράξη. Είναι σημαντικό για την υγεία τους και για τους επισκέπτες μας.
  • Συνεχιζόμενη εκπαίδευση: Εκτός από την εκπαίδευση σχετικά με τα πρωτόκολλα καθαριότητας και υγιεινής, οι συνεργάτες του ξενοδοχείου ολοκληρώνουν επίσης βελτιωμένη εκπαίδευση ευαισθητοποίησης COVID-19.
  • Πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο: Αναμονή 24/7 για υποστήριξη των ξενοδοχείων και συντονισμός με τις τοπικές και περιφερειακές αρχές.

Προϊόντα και πρωτόκολλα καθαρισμού: Τα ξενοδοχεία μας χρησιμοποιούν προϊόντα και πρωτόκολλα καθαρισμού που είναι αποτελεσματικά έναντι ιών, όπως:

  • Δωμάτια επισκεπτών: Τα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν πρωτόκολλα καθαρισμού και απολύμανσης για τον καθαρισμό των δωματίων μετά την αναχώρηση των επισκεπτών και πριν φτάσει ο επόμενος επισκέπτης, με ιδιαίτερη προσοχή στα αντικείμενα υψηλής αφής.
  • Δημόσιοι χώροι: Τα ξενοδοχεία έχουν αυξήσει τη συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης σε δημόσιους χώρους, με έμφαση στον πάγκο στη ρεσεψιόν, ανελκυστήρες και κουμπιά ανελκυστήρα, χειρολαβές θυρών, δημόσια μπάνια και ακόμη και κλειδιά δωματίου.
  • Πίσω μέρος του σπιτιού: Στους χώρους όπου οι συνεργάτες εργάζονται «πίσω από τα παρασκήνια», τα ξενοδοχεία αυξάνουν τη συχνότητα καθαρισμού και εστιάζουν σε περιοχές υψηλής αφής, όπως θυγατρικές εισόδους, αποδυτήρια, πλυντήρια και γραφεία προσωπικού.

health-first.jpg